Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@02:18:11 GMT

خنکای خور کجاست + عکس

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۸۶۵۶۵

خنکای خور کجاست + عکس

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  روستای خور یکی از خوش آب‌وهواترین روستا‌های البرز است که اگر در تهران و کرج هستید، می‌تواند گزینه خوبی برای سفری یک روزه برایتان باشد. گرچه می‌توانید در این روستا چند شبی بمانید و از هوای خوب و منظره دلپذیرش لذت ببرید.

بیشتربخوانید: تصاویر دیدنی از سازه‌های آبی شوشتر

 بهار فصل معتدلی است؛ نه هنوز گرمای تابستان آمده و نه سرمای زمستان کاملا از بین رفته.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای کسانی که در این فصل به تهران یا کرج آمده‌اند، پیشنهاد سفر به یک منطقه خنک و خوش آب‌وهوا می‌تواند گزینه خوبی برای استراحت باشد. «خور» پیشنهاد ما برای آن‌هاست. روستایی در نزدیکی شهر کرج که در مسیر جاده چالوس قرار دارد. روستایی با طبیعتی بی‌نظیر و فراموش‌نشدنی با پیست اسکی مجهزی برای تفریحات زمستانی و آبشار بلند و زیبایی برای مسافران بهار و تابستان. سفر به خور خنک، سفری به دل طبیعت است؛ منطقه‌ای کوهستانی، خوش آب‌وهوا و دیدنی. خور روستایی است کوهستانی با دره‌های سرسبز و باغ‌های زیبا و آبشاری بلند که از دل کوه بیرون آمده. روستایی قدیمی در استان البرز و در مسیر جاده چالوس که در ۱۷ کیلومتری شهر کرج قرار گرفته است.

چطور برسیم؟

مسیر روستای خور در فرعی‌های جاده چالوس است. مسیری پرپیچ‌وخم که باید مراقب باشید راه اصلی را گم نکنید.

پس از طی حدود ۲۰ کیلومتر از جاده چالوس و پس از گذشتن از آدران و (قبل از سد کرج)، به خروجی خوزنکلاه می‌رسید. با دیدن تابلوی آن، به سمت راست بپیچید تا چند صد متر جلوتر به یک دوراه برسید. مسیر سمت راست را انتخاب کنید که آسفالته است و پرپیچ و خم، و با شیب زیاد. پس از گذشتن از چند روستای دیگر مانند سر زیارت به روستای خور می‌رسید.

چطور بگردیم؟

آبشار خور: مشهورترین دیدنی این روستا، آبشار خور است که در ۲ کیلومتری روستاست. برای رسیدن به آبشار جاده‌ای بسیار زیبا را پیش‌رو دارید که می‌توانید با یک پیاده‌روی حدود یک‌ساعته هم به آن برسید. در مسیر رسیدن به این آبشار از میان درختان و باغ‌ها می‌گذرید و در مسیر، دورنمای آبشار را هم می‌بینید. با طی این مسیر تا زیر آبشار می‌رسید. ارتفاع آبشار خور حدود ۵۰ متر است و از دل صخره‌ای بیرون آمده است. برای همین هم پس از رسیدن به آن، با منظره‌ای شگفت انگیز مواجه می‌شوید. این آبشار در محیطی سرسبز و باصفا درجاده چالوس و در میان کوه‌های سر به فلک کشیده خور جا خوش کرده است.

پیست اسکی خور: پیست اسکی این منطقه حدود ۲۸۰۰ تا ۳۰۰۰ متر ارتفاع دارد. این پیست در استان البرز و در نزدیکی سد امیرکبیر (سد کرج) است و کنار روستای خور قرار دارد.

قله گندم چال: کوهنورد‌ها با این قله آشنا هستند. این قله (پهنه سار یا پشته بند) از دیدنی‌های طبیعی روستای خور هم هست و عموم هم به آن‌جا می‌روند. ارتفاع این قله ۳۶۰۰ متر است و در بین جاده چالوس و جاده سولقان قرار گرفته.

اقامت:

سفر به خور می‌تواند سفری یک روزه از کرج باشد و برای اقامت دوباره به کرج برگردید. اگر می‌خواهید شب را در روستا بمانید در روز‌های نوروز برخی روستاییان خانه خود را اجاره می‌دهند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مناطق گردشگری خواندنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۶۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات برف‌روبی در جاده سی سخت به پادنا

بارش برف روز گذشته کوه دنا و گردنه بیژن و مسیر فرعی سی سخت به پادنا (سمیرم) را سفید پوش کرد؛ عملیات ریزش برداری، نمک پاشی و برف روبی دراین محور توسط راهداران کهگیلویه و بویراحمد در حال انجام است.

محور فرعی سی سخت به پادنا به طول ۲۳ کیلومتر در مسیر ارتفاعات دنا قرار دارد.

این مسیر بیشتر در محدوده گردنه بیژن در ارتفاع بالای سه هزار و ۲۰۰ متری از آبان هر سال با بارش شدید برف همراه می‌شود.

این گردنه که با بارش‌های سال گذشته مسدود شده بود سوم اردیبشهت امسال با تلاش و سخت کوشی راهداران بازگشایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • عملیات برف‌روبی در جاده سی سخت به پادنا
  • امام‌زاده ابراهیم کجاست و چرا سرخط اخبار قرار گرفت؟
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • هشدار جدی به مسافران؛ احتمال ریزش کوه و سقوط سنگ در ۲ مسیر
  • روستای فهرج در مسیر جهانی شدن قرار گرفت
  • آبشار‌های فصلی روستای شادکام یزد (فیلم)
  • قلعه حسن صباح هنوز هم دست نیافتنی است
  • اتصال «ائل داغی» به «آجی چای» در تبریز
  • روستای فهرج یزد در مسیر جهانی شدن + فیلم بنای ناشناخته پیش از اسلام
  • آبشار‌های فصلی روستای شادکام + فیلم